| KOMISJA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH I GIEŁD | |
|
| | Raport bieżący nr | 23 | / | 2006 | 03 |
| |
| Data sporządzenia: | 2006-03-14 | | | | | | | | | |
| Skrócona nazwa emitenta | | | | | | | | | |
| BEEFSAN | |
| Temat | | | | | | | | | | |
| Transakcje osób mających dostęp do informacji poufnych | |
| Podstawa prawna | | | | | | | | |
| Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
| |
| Treść raportu: | | | | | | | | | |
| Zarząd "Beef-San" Zakłady Mięsne S.A. w Sanoku przekazuje do publicznej wiadomości otrzymaną w dniu 2006.03.14 informację uzupełniającą o warunkach transakcji nabycia akcji BEEF SAN przez Przewodniczącego Rady Nadzorczej Spółki Pana Marcina Kołtuna i Członka Rady Nadzorczej Spółki Pana Lucjana Pilśniaka:
1. Pan Marcin Kołtun - Przewodniczący Rady Nadzorczej, nabył akcje Spółki na następujących warunkach: - W dniu 21 lutego 2006 roku: a) 1061 akcji Spółki w cenie 2,63 zl. za jedną akcję, b) 482 akcje Spółki w cenie 2,66 zł. za jedną akcję Łącznie w tym dniu nabył 1543 akcje o wartości 4.072,55 zł. - w dniu 23 lutego 2006 roku: 1000 akcji Spółki w cenie 2,75 zł. za jedną akcję. Łączna wartość nabytych w tym dniu akcji wyniosła 2.750,00 zł.
2. Pan Lucjan Pilśniak - Członek Rady Nadzorczej nabył akcje Spółki na następujących warunkach: - W dniu 15 lutego 2006 roku: a) 380 akcji w cenie 2,61 zł. za jedną akcję, b) 1420 akcji w cenie 2,63 zł. za jedną akcję, c) 900 akcji w cenie 2,62 zł. za jedną akcję, Łącznie w tym dniu nabył 2.700 akcji o wartości 7.084,40 zł. W dniu 16 lutego 2006 roku: 2.500 aklcji w cenie 2,62 zł. za jedną akcję. Łączna wartość nabytych w tym dniu akcji wyniosła 6.550,00 zł. - W dniu 27 lutego 2006 roku: 1.000 akcji w cenie 2,88 zł. za jedną akcję. Łącznie wartość nabytych w tym dniu akcji wyniosła 2.880,00 zł. - W dniu 1 marca 2006 roku: 800 akcji w cenie 2,62 zł. za jedną akcję. Łączna wartość nabytych w tym dniu akcji wyniosła 2.096,00 zł.
Podstawa prawna: art. 160 ust. 4 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi.
| |
|